Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Imprumut IFN

Telecredit este o institutie financiara nebancara unde poti obtine imprumuturi rapide, cu valoarea cuprinsa intre 100 si 2000 de lei si pe care le vei putea plati de la 10 pana la 30 de zile. Ai parte de conditii foarte avantajoase, de flexibilitate si multa intelegere, motiv pentru care stii unde sa apelezi oricand ai nevoie de un mic ajutor.

O necesitate poate sa apara oricand, fie ca s-a stricat masina si vrei sa o repari, sa inlocuiesti frigiderul, sa instalezi o centrala termina, sa cumperi cel mai nou telefon sau un alt laptop mai performant, cu un imprumut de la IFN iti va fi mult mai usor sa achizitionezi orice ai nevoie, fara sa mai apelezi la ajutorul familiei si prietenilor.

De ce sa Alegi un Imprumut Online de la IFN

De asemenea, te poti confrunta cu o problema de sanatate si tratamentele sunt foarte costisitoare, poate ai nevoie sa mergi la stomatolog dar nu iti permiti, fie vrei sa te ocupi de achitarea studiilor copiilor sau nepotilor, fie pur si simplu, iti doresti sa ajuti un apropiat astfel ca totul este realizabil cu ajutorul unui imprumut rapid de la IFN.

La Telecredit primesti sume de pana la 2000 de lei in cel mai scurt timp, iar conditiile nu sunt la fel de stricte ca la o institutie bancara atunci cand ai nevoie de un imprumut in rate de la IFN, ci sunt mult mai flexibile, astfel ca nu conteaza ce varsta ai sau daca esti salariat ori pensionar.

Imprumut de 2000 de Lei in Rate de la IFN

Intregul proces e comod si clar de la bun inceput, asa ca nu te vei trezi cu taxe si comisioane noi, pur si simplu pentru ca acestea nu exista la Telecredit, iar un imprumut de 2000 de lei fara garantii poate fi exact ceea ce aveai nevoie.

In plus, nu conteaza daca mai ai alte credite in desfasurare, ci dimpotriva, cu ajutorul unui imprumut de la IFN vei avea posibilitatea de a achita ratele restante pentru a scapa de problemele cu bancilor. Mai mult, atunci cand, din diferite motive, nu ai cum sa platesti imprumutul la timp la Telecredit, ai parte de intelegere intrucat se vor gasi cele mai bune solutii si refinantarea se face in aceleasi conditii avantajoase, fara comisioane si taxe suplimentare.

Nu mai ai nevoie de drumuri pana la banci si de dosare stufoase, pentru ca un imprumut de bani online de la IFN te asteapta la numai cateva click-uri distanta, iar in cel mai scurt timp vei intra in posesia sumei de care ai nevoie.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro