Odata ce aplici, noi analizam cererea ta rapid si banii ajung la tine in timp record, in scurt timp de la aprobarea imprumutului tau.

Nu exista intermediari sau brokeri de credite, suntem creditori directi si suntem langa tine atunci cand ai nevoie de un imprumut.

Nu exista costuri ascunse sau comisioane, astfel incat la data scadenta platesti doar suma imprumutata si dobanda.

Poti sa ne contactezi foarte usor: fie telefonic la numarul 021.9933, prin email la adresa support@telecredit.ro sau ne poti trimite un SMS cu textul "telecredit" la 1892 si te contactam noi.

APLICI USOR

advantages ballons

Alege suma si perioada imprumutului prin deplasarea cursorului spre stanga sau dreapta. Imprumutul este 100% online.

CREEAZA CONT

advantages ballons

Pentru a aplica este necesar sa iti creezi cont de utilizator - acceseaza sectiunea "Intra in cont". Prin intermediul contului de utilizator vei putea aplica pentru imprumut.

DATE PERSONALE

advantages clock

Trebuie sa completezi datele din cartea de identitate, starea civila, venit si contul unde vrei sa iti viram banii.

TRIMITI DOCUMENTELE

advantages ballons

Pentru a finaliza cererea de imprumut este necesar sa trimiti online o copie dupa CI;si o copie semnata a Acordului de consultare, transmitere si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Adminstrare Fiscala, primit prin e-mail.Toate acestea se incarca din sectiunea "Contul meu". In functie de situatie, putem solicita si alte documente care sa dovedeasca bonitatea ta (fluturas de salariu, cupon de pensie, etc.).

CEREREA ESTE ANALIZATA

advantages clock

Cererea ta de imprumut va fi analizata de specialistii Telecredit in cel mai scurt timp de la aplicare, iar tu vei notificat prin SMS si e-mail.

PRIMESTI BANII

advantages clock

In momentul in care cererea ta de imprumut a fost aprobata, banii vor intra in contul tau bancar si ii vei putea folosi imediat.

RAMBURSEZI

advantages clock

Ai ales perioada in care rambursezi creditul. In conditiile in care nu poti inapoia suma la timp exista optiunea de refinantare.

APLICA PENTRU IMPRUMUT ACUM

Aplica arrows

REFINANTARE

Daca a intervenit o problema si nu poti plati creditul la scadenta, te putem ajuta in continuare. Iti putem acorda o refinantare pentru imprumutul initial. Pentru a alege optiunea refinantare, te rugam sa intri in sectiunea "Contul Meu".

RAMBURSARE ANTICIPATA

Daca doresti sa rambursezi anticipat imprumutul, noi iti oferim aceasta posibilitate. Este avantajos sa platesti imediat ce ai posibilitatea, iar astfel vei plati doar principalul si dobanda acumulata pana la momentul efectuarii platii creditului pana primesti salariul, fara taxe de rambursare anticipata sau alte costuri suplimentare.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

Iti suntem aproape pentru orice intrebari ai avea in legatura cu produsul Telecredit

Fie pe email la adresa

support@telecredit.ro

Sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

APLICA PENTRU IMPRUMUT ACUM

Aplica arrows