Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit Online Urgent

Un credit urgent reprezinta salvarea de care multi putem avea nevoie intrucat exista tot felul de urgente, o interventie chirurgicala, o vizita la stomatolog, plata unei rate restante sau achitarea abonamentului la telefon. Totodata, poate ne dorim sa profitam de o oferta la modelul preferat de telefon, fie sa punem garderoba la punct cu cele mai grozave tinute, iar banii sa nu fie suficienti, astfel ca oricine poate aplica pentru credit online urgent de la Telecredit. Aici poti sa obtii un imprumut rapid de pana la 2.000 de lei pe o perioada de cel mult 30 de zile, totul in conditii foarte avantajoase.

La Telecredit te asteapta mai multe avantaje, iar unul dintre cele mai importante e reprezentat de economiile de timp pentru ca totul se va desfasura imediat si nici nu este nevoie sa te mai deplasezi pana la institutii financiare. Poti sa aplici pentru un credit nebancar urgent online, dar si telefonic, iar banii ii vrei primi in aceeasi zi direct in contul tau.

Credit Urgent de la IFN

Nici nu sunt impuse reguli stricte asa cum este in cazul bancilor pentru ca Telecredit este un IFN care propune cele mai avantajoase conditii, asa ca nu conteaza daca esti salariat sau pensionar pentru ca oricand vei putea opta pentru un credit urgent rapid pentru a rezolva imediat orice problema.

De asemenea, orice credit urgent in rate este foarte clar de la bun inceput, astfel ca vei sti care este dobanda pe zi, dar si suma de returnat, alaturi de DAE, cifre care variaza in functie de suma aleasa si de perioada de rambursare. Nu exista comisioane ascunse, ci totul este transparent, iar Telecredit este dispus sa ajute pe oricine are nevoie de un credit rapid, chiar si cei care mai au alte credite.

Conditiile unui Credit Nebancar Urgent in Rate

Pentru credit urgent 2000 de lei sau orice alta suma mai mica se solicita imprumutul, online sau telefonic, urmand ca totul sa fie procesat rapid si sa primesti banii chiar in aceeasi zi, in numai cateva ore.

Pentru ca acesta este un credit urgent cu rambursare rapida vei avea ocazia de a scapa de toate situatiile stresante precum o datorie catre un prieten, o rata scadenta, o factura, dar ai si posibilitatea de a fi la curent cu noile gadgeturi pe care ti le doresti si este foarte simplu sa le obtii.

In plus, daca optezi pentru un credit urgent de la IFN poti sa ramai fara griji chiar si atunci cand te afli in imposibilitatea de plata pentru ca Telecredit iti propune conditii la fel de avantajoase si pentru refinantare.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro