Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit pe Termen Scurt

Problemele financiare trebuie gestionate in mod corespunzator pentru a nu ne da viata peste cap si oricand poate aparea o situatie neprevazuta care sa necesite o suma de bani pentru a fi rezolvata. Chiar daca nu ai reusit sa pui ceva deoparte, nu mai esti nevoit sa apelezi la ajutorul familiei sau apropiatilor pentru ca Telecredit iti pune la dispozitie un credit termen scurt. Acestea sunt foarte avantajoase intrucat se obtin cu usurinta si oricand te vor putea scoate dintr-o situatie neplacuta.

De ce un Credit de 2000 de Lei pe Termen Scurt

Atunci cand alegi credite pe termen scurt de la Telecredit ai la dispozitie o suma de cel mult 2000 de lei, ceea ce este de ajuns in cele mai multe dintre cazuri, insa imprumutul poate sa inceapa de la 100 de lei, suma care poate sa te ajute rapid la nevoie.

Acesta este un credit rapid pe termen scurt, ceeea ce presupune ca ai la dispozitie intre 10 si 30 de zile pentru returnarea sa, iar aceasta este o solutie practica in conditiile in care nu ai nevoie de proceduri complicate pentru obtinerea sa, ci stii direct cat ai de platit. Te vei folosi de calculatorul online, iar un functie de suma aleasa si de data stabilita pentru returnare vei sti care este dobanda zilnica si suma de returnat, totul fiind foarte clar.

De asemenea, nu exista comisioane sau taxe pentru administrare, analiza sau acordare, asa ca vei scapa de grija lor atunci cand apelezi la un credit pe termen scurt in rate la Telecredit.

Conditiile unui Credit Nebancar pe Termen Scurt de la IFN

Nu conteaza daca esti salariat sau pensionar pentru ca la Telecredit conditiile sunt mult mai flexibile decat la alte institutii financiare, iar daca te intereseaza un credit de la IFN pe termen scurt trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie pana la 2000 de lei si sa stabilesti perioada de returnare. Cererea este analizata imediat si in cel mai scurt timp vei prima banii direct in contul tau.

Asatu dar, daca te ajuta un credit online pe termen scurt, Telecredit iti vine in ajutor pentru ca aici intregul proces este unul foarte simplu si clar, usor de inteles si nu mai este nevoie sa te deplasezi pana la banca sau sa pregatesti dosare stufoase cand poti rezolva totul de oriunde ai acces la internet.

Cand ai nevoie de un credit de 2000 de lei pe termen scurt vei putea folosi banii asa cum vrei, fie pentru a merge la stomatolog, pentru a ajuta pe cineva, pentru a cumpara un telefon nou sau un alt frigider, la Telecredit ai la dispozitie pana la 30 de zile sa achiti imprumutul.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro