Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit Nebancar prin Telefon

Fiecare dintre noi putem avea nevoie ocazional de un ajutor financiar avand in vedere ca salariile rareori se afla la nivelul necesar. Una dintre cele mai comune solutii este apelarea la familie si prieteni, insa aceasta este o modalitate prin care se pot deteriora cu usurinta relatii vechi de ani de zile. In schimb, exista si optiuni mai adecvate, iar Telecredit iti pune la dispozitie un credit nebancar prin telefon.

Aici ai posibilitatea de a opta pentru un credit de 2000 de lei prin telefon, iar valoarea minima pe care o poti imprumuta este de 100 de lei. Calculatorul disponibil pe site este unul foarte usor de folosit si clar, astfel ca stii de la bun inceput care va fi valoarea dobanzii pe zi si suma totala de returnat in functie de cea pe care o alegi si perioada de ramburs. Pe aceasta cale este mai simplu sa gestionezi situatia si sa organizezi finantele pentru luna in curs.

De ce un Credit Rapid prin Telefon

De asemenea, atunci cand alegi un credit rapid prin telefon ai parte si de flexibilitate intrucat sumele pot fi returnate intre 10 si 30 de zile, ceea ce presupune ca ai la dispozitie mai mult decat suficient timp pentru a sta fara griji.

Spune adio drumurilor pana la banca, cozilor interminabile si dosarelor stufoase pe care trebuie sa le pui la punct pentru a beneficia de un imprumut pentru ca la Telecredit ai acces la credit prin telefon cu aprobare rapida. Poti sa suni de acasa de la birou si in numai cateva minute afli toate informatiile necesare pentru demararea procedurilor.

Aplica Acum la un Credit de 2000 de Lei prin Telefon

Intregul proces este foarte bine pus la punct, asa ca atunci cand ai nevoie de credit prin telefon cu rambursare rapida trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie de pana la 2000 de lei si perioada in care crezi ca o vei returna de cel mult 30 de zile. Faci solicitarea, care va fi procesata rapid si in cel mai scurt timp vei primi banii direct in contul tau.

Exista o multime de motive pentru care sa ai nevoie de un ajutor financiar, fie ca vrei sa iti pui la punct garderoba, sa iti cumperi cea mai noua tableta, sa inlocuiesti frigiderul vechi, sa achiti avansul pentru o masina, totul poate fi mai aproape de tine cu un credit prin telefon.

La Telecredit nici nu ai grija comisioanelor pentru ca acestea nu numai ca nu sunt ascunse, ci sunt inexistente, indiferent ca alegi un credit de 2000 de lei prin telefon sau o suma mai mica, asa ca poti uita de taxele de analiza, de acordare sau de administrare.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro