Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit Pensionari

Pentru pensionari este intotdeauna mai dificil sa isi gestioneze veniturile pentru ca de cele mai multe ori pensiile sunt foarte mici si rareori sunt suficiente pentru un trai decent in viata de zi cu zi. Asigurarea sanatatii reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre acestia, insa este nevoie si de sume consistente luna de luna in acest sens, insa exista si solutii foarte simple care sa faca oricui viata mult mai usoara: credit rapid pentru pensionari de la Telecredit.

Problemele de sanatate sunt des intalnite in cazul celor trecuti de prima tinerete, iar achizitionarea medicamentelor si urmarea tratamentelor necesare, de multe ori, presupun ca o buna parte a pensiei sa fie pierduta pe aceasta cale. Din acest motiv este mai simplu sa ai grija de sanatate, dar si sa duci o viata buna cu ajutorul unui credit pensionari de 75 de ani pus la dispozitie de Telecredit.

De ce un Credit Rapid si Online pentru Pensionari

Poate ai nevoie de un frigider, de o masina de spalat, fie sa instalezi in cele din urma o centrala termica care sa duca la economii in fiecare iarna, insa cu toate tratamentele in derulare, este dificil sa mai cumperi ceea ce ai nevoie. Totusi, poti oricand sa alegi un credit pentru pensionarii care au pensii mici intrucat la un IFN precum Telecredit vei gasi toata intelegerea de care ai nevoie.

Conditiile pentru credite sunt foarte avantajoase si nu sunt impuse reguli riguroase ca in cazul institutiilor bancare, iar multe dintre acestea nici nu ofera solutii pentru batrani, care raman la mana copiilor, rudelor si apropiatilor pentru un ajutor pe cand ar putea opta oricand pentru un credit pensionari.

Pentru unii batrani este o adevarata bataie de cap sa se deplaseze pana la institutiile bancare, dar la Telecredit nici nu este nevoie pentru ca aici au la dispozitie credit de 2000 de lei pentru pensionari, care se poate obtine in cel mai scurt timp si care sa fie achitat in cel mult 30 de zile.

Credit Nebancar de 2000 de lei pentru Pensionari

Ai la dispozitie un calculator prin care alegi suma de care ai nevoie, de la 100 de lei pana la 2000 de lei si o vei putea plati intre 10 si 30 de zile. Stii de la bun inceput care este dobanda pe zi si suma totala de returnat, iar la Telecredit nu exista taxe ascunse si alte comisioane atunci cand alegi un credit pensionarii cu pensii mici.

Nu conteaza varsta ta pentru ca poti sa te orientezi si catre un credit pensionari de 80 de ani, iar procesul este acelasi pentru toata lumea, soliciti imprumutul online, cererea fiind procesata imediat, iar in cel mai scurt timp vei primi suma de care ai nevoie direct in cont.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro