Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit pana la Salariu

Cui nu i s-a intamplat vreodata sa ramana fara bani pana la salariu? Asemenea cazuri au loc mai rar la unii, dar aproape luna de luna la altii si astfel pot aparea diferite probleme si batai de cap: rate neachitate, facturi scadente etc. In schimb, exista si solutii mult mai simple decat te-ai fi asteptat: un credit pana la salariu. Acesta este pus la dispozitie de catre Telecredit si propune credite de 2000 de lei pana la salariu, care sa fie achitate intre 10 si 30 de zile.

Avantajele unui Credit Nebancar pana la Salariu

Avantajele sunt multiple si incep de la faptul ca nu este nevoie de dosare stufoase pentru obtinerea imprumuturilor si nu conteaza daca esti pensionar sau salariat. Nu exista taxe ascunse pentru orice credit nebancar pana la salariu, iar totul este clar de la bun inceput datorita calculatorului propus de Telecredit. Asadar, vei sti din start care este dobanda pe zi si suma totala de returnat in functie de valoarea imprumutului si perioada in care acesta va fi achitat.

De ce un Credit Urgent pana la Salariu

Cu ajutorul unui credit pana la salariu urgent este mai usor sa faci ordine in viata ta pentru ca orice problema neprevazuta poate fi gestionata in mod corespunzator, asa ca vei putea sa platesti studiile copilului, sa achiti abonamentul la telefon, sa rezervari vacanta la care ai visat dintotdeauna etc.

De asemenea, atunci cand esti interesat de cel mai nou laptop, de o tableta de care ai nevoie, fie poate ai pus ochii pe un ceas care iti place, fie se apropie cu pasi repezi ziua cuiva drag si vrei sa cumperi un cadou special, poti sa te orientezi catre un credit pana la salariu rapid.

Aplica Azi pentru Un Credit de Pana la 2000 de Lei

Chiar si atunci cand te afli in imposibilitatea de a plati la timp creditul la Telecredit, tot ai parte de conditii avantajoase pentru financiare, astfel incat sa fie mai usor sa depasesti orice situatie. Dobanda va fi aceeasi, fara a fi aplicate alte taxe pe care sa fie dificil sa le gestionezi, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cand aplici pentru un credit pana la salariu.

Totodata, la Telecredit intregul proces de obtinere a sumei de care ai nevoie este mult mai simplu, adica un credit de 2000 de lei pana la salariu avand in vedere ca nu mai sunt necesare dosare stufoase si nici drumuri pana la institutiile bancare. Aici ai acces la credit pana la salariu online, ceea ce presupune ca totul se desfasoara imediat si trebuie doar sa aplici prin folosirea calculatorului disponibil pe site. Ulterior cererea este procesata imediat si in cel mai scurt timp vei primi banii direct in contul tau.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro