Telecredit ofera imprumuturi rapide cu sume cuprinse intre 100 si 2000 lei cu o perioada de rambursare de maxim 30 de zile. Aplici online, obtii aprobarea rapid si primesti banii in contul tau bancar fara sa fie nevoie de giranti sau adeverinta de venit.

Creditul online de la Telecredit este imprumutul cel mai rapid atunci cand vine vorba despre nevoile urgente sau simplele placeri. Se intampla tuturor, in fiecare zi sa apara situatii neprevazute pentru care nu ai o rezolvare financiara imediata.

In functie de nevoile tale, Telecredit ofera imprumuturi de pana la 2000 lei, pe o perioada cuprinsa intre 10 si 30 zile.

Suma minima pe care o poti obtine pentru un credit pe termen scurt de la noi este de 100 de lei.

Noi stim ca fiecare client are nevoi diferite si de aceea oferim flexibilitate atunci cand vine vorba despre imprumuturi. Prin urmare tu stabilesti suma de care ai nevoie si scadenta imprumutului, si astfel iti construiesti un imprumut care sa fie avantajos pentru situatia ta financiara.

Care sunt conditiile minime pentru obtinerea unui imprumut?

Este foarte simplu sa obtii un credit nebancar rapid de la noi! Trebuie doar

  • sa ai varsta minima 18 ani si domiciliul in Romania;
  • sa detii un cont bancar si un card atasat acestui cont;
  • sa ai un venit din salariu sau pensie;
  • sa detii un numar de telefon mobil activ si o adresa de e-mail valabila.

Cum aplici?

Poti sa accesezi un credit online chiar din confortul casei tale, de pe laptop, tableta sau mobil!

Sunt doar cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii faci:

  • Intri pe telecredit.ro
  • Alegi suma si perioada de rambursare prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stanga.
  • Completezi cererea de imprumut online cu datele tale (este nevoie de ele o singura data, urmatoarele imprumuturi vor avea aceste informatii deja completate);
  • Trimiti documentele necesare in format electronic folosind Contul Tau;
  • Primesti aprobarea in cel mai scurt timp, iar banii iti sunt transferati in cont in aceeasi zi.

Urgentele financiare apar cand nu te astepti si, de obicei, nu le poti amana pana la ziua de salariu sau pensie. De aceea poti sa aplici pentru un credit online si rezolvi problema in doar cateva ore, fara batai de cap.

Pentru orice cheltuiala neplanificata, Telecredit iti poate oferi sprijunul necesar pentru situatiile ce nu suporta amanare. Iti oferim sprijin financiar atunci cand ai nevoie urgenta de bani sau pentru orice mic rasfat pe care ti-l doresti insa bugetul nu iti permite.