Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit de Nevoi Personale

Se poate intampla oricui ca la final de luna sa traga linie si sa constate ca salariul sau pensia sa nu fie suficiente pentru cheltuielile neprevazute. Cei mai multi dintre romani nu au posibilitatea de a pune ceva deoparte luna de luna, motiv pentru care orice problema se poate dovedi a fi o adevarata bataie de cap.

Poate vrei sa mergi in concediu intr-un loc deosebit, sa te ocupi in cele din urma de propria sanatate, sa platesti studiile copiilor sau sa iti cumperi laptopul de care ai nevoie. Oricare ar fi motivul, Telecredit iti vine in ajutor cu un credit de nevoi personale prin intermediul caruia sa fie mult mai usor sa iti organizezi viata.

Alege un Credit de Nevoi Personale IFN

Poti opta pentru un credit nevoi personale IFN de 2000 de lei de pana la 30 de zile si ai la dispozitie un sistem eficient de calcul pentru a determina exact dobanda si suma de returnat, totul fiind foarte simplu si rapid. Informatiile pot varia in functie de valoarea imprumutului si de perioada aleasa pentru rambursare, insa totul iti va fi foarte clar de la bun inceput.

Telecredit reprezinta o institutie financiara nebancara (IFN), care propune conditii mult mai avantajoase pentru oferirea unor credite de nevoi personale, spre deosebire de bancile obisnuite. De asemenea, nu te vei complica cu brokeri sau intermediari pentru ca Telecredit este creditorul direct care iti vine in ajutor. Procesul de aici poate fi descris in trei pasi simpli, incepand de la solicitarea imprumutului, procesarea rapida a acestuia, iar in cel mai scurt timp vei primi banii, asa ca aceasta poate fi solutia ta rapida pentru un credit de nevoi personale online si rapid.

Conditii Obtinerii unui Credit Nebancar de Nevoi Personale

Nu conteaza daca esti salariat sau pensionar, pentru ca aici te vei putea bucura de credite pentru nevoi personale cuprinse intre 100 si 2000 de lei pe care vei avea libertatea de a le plati in cel mult 30 de zile. Evalurea se efectueaza imediat, iar la Telecredit nu sunt percepute taxe sau comisioane ascunse, asa ca poti sa apelezi la un credit nebancar pentru nevoi personale chiar si atunci cand ai alte credite.

Aplica Acum pentru un Credit de Nevoi Personale Online

Poti accesezi pagina Telecredit, sa alegi suma de care ai nevoie pana la 2000 de lei, perioada de pana la 30 de zile de care crezi ca ai nevoie pentru rambursare, apoi vei putea aplica. Intregul proces se desfasoara online, simplu si rapid, asa ca nici nu mai trebuie sa faci drumuri pana la banci sau alte institutii pentru un credit de nevoi personale rapid.

Daca ai nevoie de un credit nevoi personale de 2000 de lei trebuie doar sa iti faci un cont de utilizator la Telecredit, pe care sa il incluzi cu datele tale, starea civila si contul personal pentru virarea sumei alese, alaturi de documentele necesare. Din acest moment cererea va fi analizata de specialistii nostri, urmand sa primesti un e-mail si SMS imediat dupa aprobare.

Mai mult, atunci cand ai optezi pentru un credit nevoi personale urgent si, din diferite motive, te vei afla in imposibilitate de plata, poti sa ramai fara griji pentru ca imprumutul tau poate fi refinantat in cele mai avantajoase conditii, astfel incat sa poti ajunge la zi cu rambursarea.

Asadar, creditul nebancar de nevoi personale de la Telecredit poate fi exact ceea ce ai nevoie intr-o situatie neprevazuta sau atunci cand vrei sa iti cumperi rapid orice produs pe care ti-l doresti.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro