Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit Nebancar

Situatia financiara a multora dintre noi poate fi una delicata, iar orice situatie neprevazuta poate fi o adevarata bataie de cap, insa nu si cu ajutorul Telecredit, unde ai ocazia de a opta pentru un credit nebancar de fiecare data cand ai nevoie. Conditiile sunt avantajoase si ai parte de flexibilitate si intelegere, astfel ca poti imprumuta pana la 2000 de lei pe care sa ii returnezi in termen de 30 de zile.

Poate vrei sa achiti avansul pentru o masina, sa o repari pe cea actuala, ai pus ochii pe un telefon nou, vrei sa inlocuiesti masina de spalat, sa incepi un tratament medical, sa mergi la stomatolog sau sa te ocupi de plata studiilor copiilor sau nepotilor, oricand poti avea nevoie de un ajutor financiar, iar Telecredit iti propune un credit nebancar urgent.

De ce Credit Nebancar Rapid de 2000 de Lei

Vei primi banii in cel mai scurt timp, imediat dupa ce ai facut solicitarea, astfel ca iti va fi foarte usor sa gestionezi rapid orice situatie, iar termenul de 30 de zile pentru returnarea creditului nebancar fara garantii este mai mult decat suficient in toate cazurile.

Poti sa iti iei adio de la drumurile pana la banca, de la cozile interminabile si dosarele stufoase pentru ca la Telecredit poti opta pentru un credit nebancar rapid si online, astfel ca poti sa demarezi procedurile de oriunde ai acces la internet, de acasa sau de la serviciu.

Conditiile de Aplicare la un Credit Nebancar in Rate

Ai parte si de cele mai avantajoase conditii intrucat nu sunt impuse reguli stricte si nu conteaza daca esti salariat sau pensionar, pentru ca oricine poate beneficia de un credit nebancar de 2000 de lei, care sa fie achitat in cel mult 30 de zile. Nici nu conteaza daca mai ai in derulare alte credite intrucat datorita ajutorului de la Telecredit va fi mai usor sa gestionezi situatia financiara si sa achiti orice rata restanta.

Pentru ca oricand pot aparea situatii neprevazute, la Telecredit ai parte de intelegere atunci cand optezi pentru un credit nebancar cu rambursare rapida si te afli in imposibilitatea de a plati, pentru ca acest imprumut poate fi refinantat in conditii la fel de avantajoase, ocazie cu care va fi mai usor sa depasesti situatia.

Un credit nebancar de la IFN poate fi solutia de care aveai nevoie pentru a scapa rapid de o problema, iar la Telecredit ai parte de cele mai bune conditii pentru a trece peste orice situatie cu un ajutor intre 100 si 2000 de lei, care sa fie achitat de la 10 la 30 de zile.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro