La Telecredit poti alege singur suma de care ai nevoie, in functie de necesitatile tale, precum si perioada in care doresti sa rambursezi imprumutul. Telecredit ofera imprumuturi online pe termen scurt pe o perioada de creditare de minim 10 zile si maxim 30 de zile cu sume cuprinse intre 100 si 2000 lei. Daca esti la primul imprumut suma maxima pe care o poti imprumuta este 500 de lei, daca esti client existent suma maxima creste pana la 2000 de lei.

Misiunea noastra este sa construim impreuna cu clientii nostrii o relatie de lunga durata bazata pe respect reciproc si sa imbunatatim continuu procesul de creditare astfel incat clientii nostri sa obtina imprumuturile de care au nevoie in cel mai scurt timp.

Spre deosebire de imprumuturile bancare unde este necesara multa documentatie si conditiile de creditare sunt mai stricte, imprumuturile Telecredit sunt usor de accesat pentru toate persoanele.

Prin rapiditatea obtinerii imprumutului Telecredit dorim sa devenim prima optiune pentru clientii nostri.

Transparenta, profesionalism si rapiditate sunt lucrurile care ne caracterizeaza si cu care ne mandrim.

Imprumutul Telecredit se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania care detin un cont valabil in care se vireaza venitul si, totodata, un card atasat acestui cont.

De asemenea, clientul trebuie sa detina un numar de telefon si o adresa de e-mail valabila pentru a putea coresponda in eventualitatea aprobarii si incheierii contractului de imprumut.

Pentru ca ne dorim ca tu sa beneficiezi cat mai repede de rezolvarea situatiei cu care te confrunti, la noi nu ai nevoie de adeverinta de salariat! Pentru accesarea unui imprumut Telecredit este necesar sa ne transmiti o copie a buletinului si un extras de cont pe ultimele 30 de zile.

In cazul unor cheltuieli neprevazute, imprumutul online este solutia cea mai rapida si convenabila. Buletinul este documentul pe care il avem mereu la indemana, asadar este foarte usor de transmis catre noi.

Extrasul de cont al cardului de salariu sau al celui in care primesti pensia, reprezinta documentul prin care se pot verifica tranzactiile lunii anterioare. Acesta reprezinta un document pe care il poti obtine fie de la banca, fie online, in cazul in care beneficiezi de un serviciu internet banking. Putem solicita acest document de la ghiseul bancii care a emis cardul.

Cum aplici pentru imprumuturi rapide de bani?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi suma imprumutului pe care il doresti si perioada de rambursare a acestuia. Ulterior, va fi necesar sa completezi cateva date necesare pentru crearea unui cont de client Telecredit. Dupa completarea forumularului online, mai ai doar un singur pas! Transmite documentele neceare analizei de imprumut ( copia cartii de identitate si extrasul de cont pe ultimele 30 de zile). Acestea pot fi transmise prin e-mail la adresa support@telecredit.ro, prin fax la numarul 021.527.1748 sau le poti incarca direct din contul tau de client, apasand butonul de "Adauga document". Pentru orice intrebare ne poti contacta de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 21:00 la numarul de telefon 021.9933. Suntem aici pentru a iti oferi suport!