Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Credit cu Buletinul

Ai nevoie rapid de niste bani pentru telefonul nou care tocmai a aparut? Sau poate ai nevoie de un ajutor pentru a-ti putea finanta studiile, fie te confrunti cu o problema de sanatate, fie iti doresti sa ajuti pe cineva drag. Important este ca exista solutia Telecredit unde poti sa obtii credit cu buletinul in cele mai avantajoase conditii. Valoarea imprumutului poate fi de pana la 2000 de lei si il vei putea plati in cel mult 30 de zile, insa aici ai parte de toata flexibilitatea necesara.

Avantajele unui Credit Rapid si Online cu Buletinul

Principalul avantaj este reprezentat de faptul este foarte simplu sa obtii un credit nebancar cu buletinul, iar totul este poate desfasura online, in numai cateva minute, ceea ce presupune ca nu mai este nevoie de dosare stufoase si drumuri pana la institutiile financiare. La Telecredit poti obtine suma de care ai nevoie in cel mai scurt timp, iar banii ii vei primi imediat direct in contul tau.

De asemenea, pentru un credit online cu buletinul nici nu conteaza daca esti pensionar sau salariat pentru ca procesul este acelasi: soliciti imprumutul, urmand ca cererea sa fie procesata rapida si in cel mai scurt timp vei primi suma solicitata.

Conditiile unui Credit cu Buletinul de la IFN

Nu este nevoie sa ai o educatie financiara bogata pentru a sti ce presupune un credit cu buletinul de la IFN pentru ca totul este foarte clar la Telecredit si aici ai parte de toate informatiile necesare pentru a intelege mai bine. Alegi suma de care ai nevoie cuprinsa intre 100 si 2000 de lei si perioada in care crezi ca vei putea returna imprumutul, intre 10 si 30 de zile. Calculatorul Telecredit este bine pus la punct, asa ca este usor sa stabilesti care este dobanda pe zi, suma de returnat, DAE-ul si nu exista comisioane ascunse.

Aplica Acum la un Credit in Rate cu Buletinul

Pentru multi un credit urgent cu buletinul poate fi solutia cautata intr-o situatie stresanta intrucat sumele sunt obtinute imediat, acestea vor putea fi folosite pentru toate problemele personale, iar Telecredit propune conditii foarte avantajoase.

Nu conteaza daca mai ai si alte credite, pentru ca atunci cand alegi un credit cu rambursare directa de la Telecredit vei putea plati si o rata cu care ai ramas in urma, factura la telefon si internet sau o datorie catre un apropiat. Bineinteles, exista si cazuri in care sa intervina situatii neprevazute si sa te afli in imposibilitatea de a plati creditul online cu buletinul, insa aici vei putea beneficia de o refinantare care sa fie la fel de avantajoasa, astfel incat sa ramai fara griji.

Asadar, ai nevoie doar de buletin pentru a obtine un credit rapid la Telecredit in valoare de pana la 2000 de lei pe care sa il achiti in cel mult 30 de zile, totul fiind foarte simplu si clar.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro