Citeste mai mult

Pentru a ajunge la performanta de a nu duce niciodata lipsa de bani, plecam urechea si catre sfaturile regulilor feng shui. Feng Shui-ul este o stiinta care studiaza energiile din casa, iar conform acesteia, in baza unor reguli de baza, putem spori sau obtine ceea ce dorim, fie este vorba despre bani, cariera, dragoste sau noroc.

Citeste mai mult

Conform traditiei, nasii sunt cei care ofera cele mai importante cadouri pentru bebelus cum ar fi trusoul in care cel mic/cea mica este imbracat/imbracata dupa taina botezului. De asemenea, bunicii sau rudele foarte apropiate aleg sa cumpere lucruri practice pentru copilas, iar invitatilor le revine sarcina de a cumpara ceva simbolic.

Citeste mai mult

In ce ma imbrac, cati bani se dau la nunta, de unde fac rapid rost de suma dorita. Sezonul nuntilor este deja in toi si invitatiile nu contenesc sa apara. "In ce ma imbrac, cati bani se dau la nunta, de unde fac rapid rost de suma dorita. Sezonul nuntilor este deja in toi si invitatiile nu contenesc sa apara.

Citeste mai mult

Ziua de 1 mai are ceva special, pe langa faptul ca alarma nu mai suna si nimeni nu te zoreste sa ajungi la serviciu. Ce anume? Ziua de 1 Mai promite vara.