In anul 2018 pe nativii din zodia Taur ii asteapta cheltuieli financiare nemaivazute, care vor creste. In pofida unui flux constant de bani, ei vor pleca la fel de repede precum au venit. Pe cei nascuti in zodia Gemeni si Rac noul an va aduce cheltuieli neprevazute. Cei din Capricorn si Varsator si Pesti vor face investitii care se vor dovedi deosebit de avantajoase si de succes. Berbecii si Leii vor gasi cu usurinta diferite modalitati de a isi completa veniturile. Ei bine... nu lua de buna previziunile facute de noi. Ceea ce este important este ca indiferent cu cate situatii finanicare urgente te-ai confrunta noi te putem ajuta imediat cu un credit rapid, un imprumut pana la salariu.

Poate ca ai ajuns la un moment dat sa te intrebi de ce unii dintre oameni atrag banii cu o usurinta extaordinara, iar altii par sa ii risipeasca ca si cum i-ar arunca pe fereastra. Sau de ce unii stiu sa isi administreze eficient banii, iar altii nu.
Cu siguranta ca te-ai gandit vreodata ca poate fi chiar semnul zodiacal. Noi am zice totusi ca intr-adevar se poate ca astrele sa te predispuna spre o anumita gandire in privinta banilor si bunastarii. Credem ca de aici pleaca totul, de la felul in care ne raportam la bani, insa la nivel mental. Indiferent de zodia pe care o ai, noi avem cateva sfaturi pe care ti le putem da, sfaturi prin care sa reusesti sa depasesti bariera financiara atunci cand intampini o problema.

Ce te ajuta?
👍Tenacitatea – Indiferent care este motivul pentru care intampini o problema financiara cel mai bine este sa nu te lasi influentat de evenimentele exterioare. Urmeaza-ti planul si vei vedea ca totul se va rezolva.
👍Atitudinea pozitiva – Totul are o solutie! Ai incredere in tine si vei vedea ca vei gasi cea mai buna varianta.
👍Intuitia – Este cel mai bine sa rezolvi situatia asa cum crezi tu. Tu iti cunosti cel mai bine limitele si optiunile de rezolvare.
👍Entuziasmul si optimismul – Trebuie sa reusesti sa vezi ce este mai bun intr-o situatie.
👍Relaxarea – Trateaza lucrurile cu rabdare, vei vedea ca daca esti mai linistit solutiile nu vor intarzia sa apara.

Ce te opreste?
👎Comoditatea – Indiferent cu ce situatie te confrunti, nu trebuie sa te plafonezi. Vei vedea ca incercand sa rezolvi problema cu care te confrunti vei descoperi noi oportunitati.
👎Atitudinea imprevizibila si inconsecventa – Organizarea si planificarea bugetului este una dintre cele mai bune solutii de a preintampina situatiile de criza. Feriti-va pe cat posibil de decizii pripite in conditii de criza financiara.
👎Graba si impulsivitatea – In incercarea de a gasi o solutie deseori luam decizii pripite, pe care de cele mai multe ori le regretam. Ia-ti un timp de gandire si analizeaza care este cea mai buna optiune pentru tine.
👎Excesele – Cumpatarea este cea mai buna metoda de economisire. Nu trebuie sa aruncati banii pe fereastra, cheltuind pe placeri trecatoare sau achizitii inutile.

Haide, pune-ti in gand ca in 2018 sa fie un an bun, un an cu planuri noi, realizabile! Poate ca astrele vor lucra pentru tine :)