Probabil te-ai intrebat de cateva ori cum poti sa faci niste bani in plus, fara prea mare efort. Iti oferim noi 5 metode prin care poti castiga sume de bani pe langa salariu sau pensie.
#1 Pune-ti indemanarea la lucru. Daca esti un bun mecanic, o buna gospodina, cunosti o limba straina sau pur si simplu exista un lucru anume la care te pricepi foarte bine, e timpul sa castigi bani de pe urma abilitatilor tale.
#2 Job de weekend. Exista astazi din ce in ce mai multe companii care sunt specializate pe servicii de cumparaturi, transport, curatenie sau reparatie. Ai o masina proprie? Incearca Uber. Te descurci foarte bine sa faci cumparaturi? Incearca Bringo.
#3 Vinde obiectele de care nu ai nevoie. Poti vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe, sau mobila, colectionabile si in general, vinde obiectele care aduna praf in casa.
#4 Inchiriaza o camera/ garsoniera pe AirBnB. Daca ai o garsoniera sau o camera in plus de care nu te folosesti sau a ramas libera penttru un timp, poti incerca sa o inchiriezi prin AirBnB. Mare lucru nu trebuie sa faci, doar sa te asiguri ca este curata si arata bine.
#5 Uita- te la televizor. Daca ai mai mult timp liber, daca iti place sa privesti la TV si vrei sa iti suplimentezi veniturile, atunci acesta este jobul ideal. Pare un vis, nu-i asa? Exista site-uri care te platesc pentru a te uita la televizor sau pentru a te juca pe calculator. Tot ce trebuie sa faci apoi este sa participi la sondaje de opinie pentru a-ti da feedbackul pe diverse produse.
Timp pierdut? Nicidecum, timp pierdut cu folos - cresterea veniturilor.

Ei bine, ti-am starnit curiozitatea, nu-i asa? Fii inventiv si gaseste si alte metode de a face bani. Intre timp, iti reamintim ca in cazul in care ai nevoie urgent de bani pana la salariu sau pensie, suntem aici pentru un credit rapid, 100% online, fara comisioane.