Se intampla deseori sa ramanem fara banuti atunci cand mai avem cateva zile pana luam urmatorul salariu, de aceea, noi te ajutam cu imprumuturi pe o perioada cumprinsa intre 10 si 30 zile. Atat suma cat si perioada de rambursare o poti seta tu cu ajutorul calculatorului online de pe site-ul nostru. Pentru calcul, click aici

Telecredit ofera imprumuturi rapide persoanelor care au statut de salariat sau pensionar, atat timp cat acestia pot face dovada incasarii venitului intr-un cont bancar. De aceea, avem nevoie din partea ta de un minim de documente: o copie a cartii de identitate si un extras de cont aferent contului in care incasezi venitul. Aceste documente sunt necesare in analiza cererii de imprumut.

In decursului unei luni calendaristice, pot sa apara diverse situatii: fie ca trebuie sa achiti facturile urgente, fie ca ai nevoie de bani pentru medicamente, o vizita neasteptata la doctor, schimbarea cauciucurilor la masina, sau pur si simplu pentru micile placeri precum plata unui avans pentru o vacanta, Telecredit este aici pentru a iti acorda o mana de ajutor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul nostru, sa completezi formularul online si in cel mai scurt timp posibil vei avea suma solicitata in contul tau bancar.

Cum rambursezi imprumutul? Totul este foarte simplu si comod! Tot ce trebuie sa faci este ca la data scadenta sa iti asiguri fonduri suficiente in cont, iar noi vom retrage suma datorata prin debitarea cardului tau.

Tu poti alege sa platesti in conturile Telecredit prin orice alt canal de plata: card bancar, numerar, virament bancar, Paypoint.

Beneficiul pe care il ofera debitarea contului este acela ca suma imprumutata se va transfera imediat si nu vei avea parte de costuri suplimentare.