Intrucat Telecredit considera ca este crucial sa fii informat asupra noutatilor din piata fiananciara romanesca, suntem una dintre cele cinci institutii fondatoare financiare nebancare ale Patronatului Creditului IFN. In cadrul lansarii oficale a Patronatului Creditului IFN, reprezentantii institutiilor finaciare nebancare au oferit informatii referitoare la Creditul de consum IFN si creditul online, precum si informatii despre codul de bune practici pe care aceste institutii il vor practica prin introducerea creditarii responsabile, transparentei si increderii.

PCIFN

Conform statutului comunicat in comunicatul de presa (https://www.patronatulcreditului.ro/), Patronatul a fost creat in scopul:

  • reprezentarii la nivel national si international a intereselor membrilor acestuia, astfel incat sa creasca puterea de reprezentare a entitatilor de tip IFN;
  • promovarii relatiilor de cooperare cu autoritatile publice, sindicatele si alte persoane juridice si fizice cu care interactioneaz─â potrivit scopurilor sale;
  • promovarii activitatiii desfasurate de membrii sai in vederea imbunatatirii imaginii membrilor si a crearii unei perceptii pozitive a publicului asupra activitatii acestora.

In urma analizei pietei de imprumuturi si a statisticilor de piata, segmentul insitutiilor financiare nebancare este in crestere fata de aceasi perioada a anului trecut, fapt care ridica necesitatea unei cat mai bune informari din partea consumatorului. Sub premisa Patronatrului Creditului IFN, "Noi creditam responsabil", Telecredit isi va respecta promisiunile de a acorda credite rapide prin garantarea rapiditatii, transparentei costurilor, profesionalismului si a sigurantei datelor. Pentru orice situatie financiara de urgenta, pentru orice suma necesara pana la salariu sau pensie, Telecredit iti poate oferi sume de pana la 2000 de lei, totul fiind foarte simplu si rapid. Poti aplica online pentru un credit fara adeverinta de venit completand formularul online aflat pe site-ul nostru.