In ce ma imbrac, cati bani se dau la nunta, de unde fac rapid rost de suma dorita. Sezonul nuntilor este deja in toi si invitatiile nu contenesc sa apara.
Cu siguranta a fost cel putin o data cand te-ai aflat in fata acestei situatii. Erai la munca, colega de liceu ti-a scris pe Whatsapp, dorea sa se intalneasca cu tine. Ai raspuns afirmativ, v-ati vazut intr-o zi de vineri si ... Pac! Iti ofera pe masa, cu un zambet larg, invitatia la nunta!
Te bucuri, insa primele ganduri care iti vin in minte sunt grijile financiare. Rata la masina, avansul pentru vacanta de vara, gandul ca trebuie sa inlocuiesti dormitorul...Si totusi, de la nunta nu poti sa lipsesti.
Ce faci?
Scenariul I : Iti amintesti ca ai imprumutat-o pe vecina acum 2 saptamani si sigur, te gandesti ca ar prinde bine sa iti inapoieze banii. Pui repede mana pe telefon, iti respinge apelul. Poate din greseala. Insisti si raspunde „ Buna! Mai, scuze, stiu pentru ce suni, n-am luat salariul... se poate sa ma amani cu o luna, doua? Pleaca si Alex in excursie, imi trebuie si pentru ziua Madalinei. Hai ca vorbim acasa, ne vedem, nu pot sa vorbesc acum”.
Scenariul II: Matusa Magda sigur trebuie sa aiba ceva bani la ciorap. Pui mana pe telefon si te gandesti ca daca va fi nevoie, asta e, ii faci si o vizita si ii spui in fata ce ai de spus. Ghinion, aceasta incepe „Vai, draga, bine ca m-ai sunat! Trebuie sa merg sa fac niste analize si chiar ma gandeam sa apelez la tine, sa ma duci cu masina”. Lucurile nu au mers asa cum ai sperat...
Scenariul III: Renunti la inlocuirea aparatul de cafea pe care planuiai sa il achizitionezi de ceva timp... Pana la urma, cafeaua la ibric are un gust mai special...Ei, asta este. Faci repede calculul...insa... ti-ar mai trebui cam 500 de lei pentru a putea acoperi tot costul generat de nunta.
Pentru situatii neprevazute, pentru invitatii neasteptate, pentru momentele in care apropiatii si-ar dori sa te ajute, dar fiecare are planul sau...Exista Telecredit.
Alegi suma si perioada imprumutului dorit, completezi formularul online si primesti raspuns in aceeiasi zi. Intra si vezi cum functioneaza.
❗ Iata de ce anume trebuie sa tii cont atunci cand te vei gandi cati bani vei da la o nunta:
– importanta evenimentului: cununie civila, nunta, persoane care au fost la randul lor la nunta voastra, etc;
– localitatea in care are loc petrecerea: stim foarte bine ca preturile meniurilor difera de la zona la zona (provincie sau capitala, sat sau oras);
– relatia pe care o aveti cu cei care v-au invitat: rude apropiate, prieteni apropiat, cunostiinte, coleg de birou, etc;
– numarul de persoane care merg (singur, cuplu, parinti plus copii);
– venitul pe care il ai singur sau impreună cu partenerul sau partenera astfel incat sa nu va dati peste cap bugetul.