Decembrie a fost o luna cu bonusuri si prime dar si cu cheltuieli pe masura. Iar daca am fost atenti la cheltuieli, luna ianuarie nu este atat de dificila din punct de vedere al cheltuielilor precum se intrevedea anul trecut.
Totusi, daca lucrurile nu au mers conform planului, puteti apela oricand la un credit rapid, fara buletin, care va va ajuta sa depasiti situatiile financiare mai putin placute. Si daca pe 31 ianuarie sunteti multumiti de realizarile lunii respective, poate doriti sa o tineti tot asa si in luna februarie, ba chiar sa puneti deoparte o suma de bani pe care apoi sa o folositi in vacanta sau pentru amenajari ale locuintei. Deci, cum puteti economisi bani in luna februarie, fara imprumuturi sau fara a apela la credite rapide doar cu buletinul?

⚡ Luati de acasa pachet pentru masa de pranz. In loc sa apelati la o masa rapida din supermarket sau de la diverse catine, pregatiti inca de cu seara pachetul pe care il veti savura in cursul pranzului. Pe langa faptul ca este o metoda mai economica, este si mai sanatos.

⚡ Faceti cumparaturile la piata sau la en-gros-uri tip discount – in loc sa cumparati in fiecare zi cate ceva si sa ajungeti sa cheltuiti la supermarketul din colt chiar si 100 lei, mai bine va planificati cumparaturile o data la doua saptamani, impreuna si cu bugetul disponibil. O sa fiti surprinsi de suma economisita daca apelati la en-gros-uri sau supermarketuri din afara orasului.

⚡ Mergeti mai mult pe jos. Stiti vorba aceea – mersul pe jos face piciorul frumos. Astfel ca, in loc sa luati masina pana la servici, incercati sa gasiti conexiuni cu transportul in comun. Februarie este de obicei o luna cu multe ninsori, asa ca in loc sa fiti atenti la polei si sa pierdeti timp cautand loc de parcare, mai bine stati confortabil in autobuz.

⚡ Iesiti afara la zapada. De ce sa cautam distractii scumpe in alta parte cand putem sa ne recreem in familie, la o partida de sanius? Daca copiii inca nu au aparut in familie putem chiar sa ne luam perechea si sa facem o sesiune de exercitii cardio, facand o poteca prin zapada pentru cei mai in varsta. Luati si o cana de vin fiert si distractia este garantata.

Daca totusi planul nu va iese, noi, Telecredit, va asteptam cu credite rapide si transparente, primul imprumut fiind gratuit, la finalul datei scadente rambursati exact cat imprumutati, fara costuri sau comisioane ascunse.

Mult succes in tot ceea ce va propuneti!