Odata cu venirea primaverii este necesar sa te gandesti la reimprospatarea casei tale, indiferent ca este vorba despre dulapul de haine, debaraua cu pantofi sau camara de iarna. Desi procesul de reorganizare poate parea dificil, rezultatul final iti va dovedi ca tot efortul pe care l-ai depus, a fost necesar si chiar vei avea de castigat de pe urma acestuia.

CE?
⭕ Normal, vei incepe cu garderoba ta!
Poate si tu pastrezi pardesiul acela pe care l-ai cumparat intr-o zi cu soare, insa nu ai avut cu ce sa il asortezi si l-ai purtat doar de cateva ori. Acum poate nici nu-ti mai vine si ocupa degeaba locul in sifonier. Desigur, aceste principii se pot aplica la orice obiect vestimentar. Sorteaza hainele si vei vedea ca vei gasi o gramada de lucruri care nu-ti mai sunt folositoare. ⭕ Reorganizarea locuintei
Daca te gandesti ca legile feng-shui de astazi impun cat mai putine obiecte de mobilier in camera, parca te gandesti fix la biblioteca aceea masiva care ocupa aproape jumatate din sufragerie! Ce sa mai zicem de masa care sta fix in mijlocul camerei?! Dar ce te faci cu covorul persan primit ca zestre?! Lasand gluma la o parte, incearca sa regandesti locul obiectelor de mobilier si vei vedea cat de repede poti sa scapi cateva obiecte. In plus, spatiul locuintei va parea mai mare iar la viitoarele sesiuni de curatenie iti va fi mult mai usor.
⭕ Cadouri neinspirate
Sigur, nu este frumos sa presupunem ca ai primit cadouri care nu ti-au fost pe plac. Cu toate acestea, cu siguranta ai pastrat un cadou pe care l-ai primit si nu ai avut ocazia sa-l folosesti (poate de la o zi de nastere, de la cununie, etc). E momentul sa te debarazezi de aceste lucruri si mai mult, daca au cutia originala, pretul pentru acestea va fi mai mare.
⭕ Jucarii sau mobila pentru copii
Cat efort ai depus sa alegi patutul copilului! Da, iti amintesti si cate jucarii ii cumparai in perioada in care trebuie sa ajungi acasa de la munca cu un papitoi in brate, pentru ca altfel cel mic incepea sa planga... Aminiri! Acum cel „mic” mai ca sta cu picioarele jos din pat, iar jucariile sale sunt doar un prilej de a strange praf.
Toate aceste obiecte nefolositoare le poti vinde sau dona, lasand loc pentru noi obiecte de mobilier adaptate varstei copilului.

CUM?
Targuri sau „Yard Sales”- poate ai auzit de aceste targuri mai mult prin filmele americane, vazand cum oamenii isi scoteau in fata casei lucruri pe care nu le mai foloseau. La noi inca nu se poarta scosul in fata blocului, dar de cativa ani au inceput sa se organizeze astfel de targuri.
Grupuri de Facebook dedicate vanzarilor de obiecte (vestimentare sau nu)- doar cu o simpla cautare pe Facebook vei fi surprins cat de diversificate sunt aceste grupuri. Ce avantaje ai daca te alaturi unui astfel de grup? Acolo exista oameni din toata tara, deci posibilitatea ca cineva sa fie interesat de ceea ce oferi este mult mai mare.
Site-uri de anunturi- cu siguranta ai auzit cel putin de 2-3 astfel de site-uri pe care publicarea unui anunt este GRATUIT. Chiar daca nu vei primi imediat o oferta de cumparare, cu siguranta vor exista oameni interesati de oferta ta.

Tot ceea ce trebuie sa faci acum este sa... ACTIONEZI!
Iar daca vrei sa te mai gandesti si nu te poti dezlipi de hainele sau obiectele mai vechi, suntem aici daca ai nevoie de ajutor financiar, cu un credit rapid de pana la 2000 de lei.