Lunile de iarna sunt considerate cele in care apar cele mai mari cheltuieli: imbracaminte groasa, facturi mai mari la intretinere si lumina, unde mai pui ca se aduna si Sarbatorile de iarna!

Cum pot fi evitate aceste cheltuieli neprevazute? Iata mai jos cateva sfaturi pretioase cu care poti economisi ceva din bugetul tau.

#1 Odata cu toamna vin si grijile legate de aprovizionarea pentru iarna: conservele si muraturile sunt o adevarata comoara! Pentru a beneficia de cele mai bune preturi la fructe si legume, planifica-ti cumparaturile in timpul saptamanii, cand produsele sunt mai ieftine.

#2 Fii organizat! Pentru a beneficia de cele mai bune oferte, cumpara inca din toamna cadourile de Craciun( pentru a nu prinde valurile de preturi mari si inghesuiala din decembrie). In timpul iernii poti cumpara vacantele la mare (pentru a prinde tarifele de early booking).

#3 Achizitioneaza produsele in stocuri mai mari. Daca obisnuiesti des sa cumperi un produs, profita de cumparaturi si achizitioneaza un stoc mai mare atunci cand acesta este la reduceri.

#4 Toamna este cea mai potrivita vreme pentru a cumpara... biciclete! Bicicletele se cumpara toamna, cand sezonul de pedalat se termina! Preturile magazinelor de specialitate scad preturile iar cel mic se poate bucura de o super bicicleta!

#5 Orice schimbare in locuinta iti da un nou tonus si te binedispune! Renoveaza-ti casa in timpul iernii. Zugravii nu au multe lucrari in aceasta perioada si accepta mai putini bani.

#6 Profita se sezonalitate! Cumpara-ti iarna un aparat de aer conditionat! Pe langa pretul mult mai ieftin al produsului nu vei mai avea parte nici de intarzieri ale echipei de montaj.

#7 Echipeaza-ti masina pentru iarna! Pregatirea automobilului pentru iarna poate reprezenta un motiv serios de cheltuiala! Ai in vedere acest aspect si ia masuri din timp.

#8 Intretinerea, o bataie de cap lunara. Tuturor ni se intuneca privirea in momentul in care vedem afisata intretinerea la avizierul blocului. Cu cat astepti mai mult insa pentru a o plati, cu atat suma finala de bani pe care o vei scoate din buzunar, va fi mai mare. Plateste luna de luna intretinerea la timp, astfel vei evita penalitatile.

Evident ca aceste sfaturi prind contur atunci cand iti planifici foarte bine bugetul familiei tale. Ai grija ca la fiecare sfarsit de luna sa iti notezi necesarul pe care trebuie sa il cheltuiesti pentru luna viitoare. In aceasta maniera, vei avea un control mai mare asupra banilor de care dispui luna de luna.

Cu siguranta vei avea impresia ca un vecin, prieten, o ruda, un credit pana la salariu, te poate ajuta oricand vei ramane in impas, aceste lucruri insa le poti amana pana luna viitoare. Oricand vei avea nevoie insa de un imbold financiar, indiferent cu ce cheltuieli te vei confrunta, nu uita ca poti conta pe imprumutul Telecredit.