Un credit fara adeverinta de salariat este un imprumut acordat doar in baza unui minim de documente: o copie a cartii de identitate si un extras de cont, fara giranti sau garantii sau fara confirmarea la angajator. Ai nevoie de o suma rapida de bani, de cash pentru o situatie neprevazuta, urgenta? Telecredit.ro isi propune sa ofere o solutie rapida de creditare in momentele de urgenta financiara. Indiferent de natura situatiei neprevazute ( plata unor consultatii medicale, a unei facturi restante, un eveniment in familie) poti avea la indemana o suma de bani suplimentara, fara batai de cap.

Pentru a obtine un imprumut rapid online tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.telecredit.ro, sa alegi suma si perioada de rambursare dorite si sa completezi cei cativa pasi necesari analizei de credit. Imprumutul Telecredit este 100% online, fiind o optiune avantajoasa in momentul in care ai nevoie de o suma de bani urgenta. De ce?

  • Iti alegi singur suma dorita si perioada de rambursare;
  • Adaptat nevoilor tale, sume cuprinse intre 100 si 2000 lei;
  • Accesibil de oriunde, fie ca te afli la servici, acasa sau intr-un restaurant cu prietenii tai;
  • Completarea dureaza maxim 10 minute;
  • Virament instant al banilor, in maxim 30 de minute de la semnarea contractului;
  • Rambursare rapida la finalul perioadei scadente.

Cererea de imprumut pe care o completezi spre aprobare nu implica nicio obligatie, cum ar fi plata unui avans sau a vreunui cost suplimentar. De asemenea, de mentionat este ca la imprumutul Telecredit nu exista comisioane de analiza, comisioane de administrare sau alte taxe ascunse. Toate informatiile de care ai nevoie sunt prezentate intr-o maniera transparenta inca de la inceput.

Cu ajutorul unui credit fara adeverinta de venit , poti reusi sa iti rezolvi orice problema fiananciara, fara sa fie nevoie sa te justifici in fata nimanui pentru motivul imprumutului, dorindu-ne sa devenim un adevarat sprijin financiar.