In aceste cazuri, situatiile de urgenta se rezolva cu un imprumut URGENT de la Telecredit! Imprumuturile rapide au avantaje numeroase si sunt ideale atunci cand ai nevoie urgent de o suma de bani. Momentele de criza pot fi destul de neplacute. Daca in cazul imprumutului bancar, procesul de imprumut implica drumuri la banca, o multitudine de acte, iar analiza dureaza in jur de 3-5 zile lucratoare, la Telecredit, aprobarea se face foarte rapid, in cele mai multe cazuri, instant, iar banii devin disponibili imediat dupa semnarea contractului. Sumele disponibile sunt cuprinse intre 100 si 2000 de lei, iar perioada de rambursare este intre 10 si 30 de zile. In plus, nu exista comisioane sau costuri ascunse, iar conditiile sunt foarte avantajoase.

In cazul in care te decizi sa apelezi la un credit rapid fara acte, iata mai jos o serie de avantaje multiple:

  • Nu ai nevoie de garantii sau giranti;
  • Nu ai nevoie de adeverinta de salariat;
  • Procedura simpla, sunt necesare doar cateva click-uri;
  • Clauze transparente, dobanda clara inca de la inceput;
  • Banii instant, la cateva minute de la semnarea contractului.

Creditul rapid fara adeverinta de salariu, de la Telecredit este destinat oricarui tip de urgenta fie ca aceasta este de ordin medical, un accident minor de masina, o reparatie care nu poate fi amanita sau orice plata a unei facturi neplanificate. Indiferent de situatie, iti putem garanta ca te poti baza pe creditul rapid fara acte pentru a obtine cat mai usor posibil suma de bani de care ai nevoie!

Telecredit.ro incurajeaza creditarea responsabila, astfel incat, inainte de a aplica pentru un imprumut este necesar sa te asiguri ca la data scadenta vei avea la dispozitie suma de bani necesara pentru rambursare. In cazul in care pe parcusul perioadei contractuale vei avea parte de un alt eveniment neprevazut, trebuie sa stii ca Telecredit este printre singurele institutii financiare nebanacare care iti ofera posibilitatea unei refinantari fara costuri, pe perioade cuprinse intre 10 si 30 de zile.