Desi de cele mai multe ori, notiunea de credit de nevoi persoanale este folosita pentru imprumuturile bancare, Telecredit considera imprumuturile sale mai mult decat cele persoanale, chiar mai mult, aspectului persoanal ii adaugam rapidatea cu care poti primi suma de bani solicitata!

Principalele valori pe care Telecredit le considera cele mai importante in desfasurarea activitatii sale sunt:

  1. Transparenta totala - dorim sa ne asiguram ca in momentul te decizi sa apelezi la un credit de nevoi personale sti exact care sunt costurile. Noi credem ca atunci cand oamenii detin aceste informatii pot lua deciziile cele mai potrivite pentru ei. In acest sens, sectiunea "intrebari frecvente" aflata pe site-ul Telecredit vine in completarea informatiilor pe care clientul trebuie sa le cunoasca inca de la inceput.
  2. Flexibilitate si control - cu ajutorul calculatorului online aflat pe site, decizi singur suma (intre 100 si 2000 lei) si perioada (intre 10 si 30 de zile) de care ai nevoie pentru un credit online
  3. Selectivitatea - Telecredit incurajeaza o creditare responsabila, in decursul vietii noastre existand perioada bune, dar si perioade mai putin bune in care sa aplicam pentru un credit online. Desi acordam libertatea de a alege suma si perioada imprumutului dorit, in baza analizei cererii de imprumut se ia in considerare bonitatea financiara. Atfel, in cel mai scurt timp de la completarea forumularul online si a transmiterii documentelor necesare, se ofera o rezolutie a cererii de imprumut, atat prin SMS, cat si prin e-mail.

Credem ca fiecare dintre noi se confrunta pe parcursul unei luni cu o situatie neprevazuta. Cand sfaturile de economisire nu te mai ajuta, iar parintii sau prietenii nu stau nici ei prea bine la capitoulul "buget" , nu uita ca te poti baza ajutorul imprumutului pe termen scurt Telecredit.