Ce este comisionul? Cu un simplu search pe internet aflam definitia comisionului: comisionul reprezinta orice plata in bani sau in natura efectuata catre un broker, un agent comisionar general sau catre orice persoana asimilata unui broker sau unui agent comisionar general, pentru serviciile de intermediere efectuate in legatura cu o operatiune comerciala.

Destul de clar, iata insa cum se poate interpreta intr-o situatie prin care am trecut cu totii la un moment dat. Pe langa dobanda aplicata unui credit, in cadrul institutiilor bancare se percep anumite costuri, ele reprezentand, cu alte cuvinte, munca depusa pentru efectuarea unuei lucrari, in cazul de fata, al unui imprumut. Este similar cu plata unui meserias caruia ii platesti si materialele pe care le foloseste pentru a efectua o renovare si manopera. Bancile au nevoie de aceste comisioane pentru plata salariatilor, pentru inchirierea de spatii comerciale sau pentru administrarea conturilor clientilor.

Fiecare institutie bancara perecepe comisioanele proprii, acestea poarta diverse denumiri in funcrie de banca. Asupra acestora, clientul isi da acordul in momentul semnarii contractului de imprumut, insa exprimarea acestora in termeni destul de greoi, inlesneste intelegerea acestora. Ele se platesc in momente diferite, in procente, unanim, in cuantum fix. De cele mai multe ori, comisionul este lunar sau anual, el fiind inclus in rata lunara.

Spre deosebire de institutiile bancare, noi iti garantam ca nu vei avea de platit comisioane .

Uita de grija comisioanelor! La Telecredit nu exista comisioane de analiza, acordare sau administrare si nu exista costuri ascunse.

Deoarece nu colaboram cu brokeri sau alt gen de intermediari, suntem asadar creditori directi, la noi nu exista comisioane din partea acestora.

Asadar, la data scadenta creditului Telecredit nu vei avea de platiti decat imprumutul si dobanda.