Martisorul este o traditie cunoscuta si o sarbatoare traditional romaneasca, fiind un prilej de bucurie in randurile celor care ofera sau primesc cadouri cu aceasta ocazie. Cu aceasta ocazie, femeile in special, primesc mici cadouri, legate cu un snur alb-rosu, ca simboluri aducatoare de noroc si bunastare.
In aceasta perioada, pietele si magazinele sunt impanzite de martisoare, care de care mai speciale, mai deosebite, dar cu un buget pe masura complexitatii acestora. E clar, vrei sa iesi din tipar cu un martisor mai frumos, trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar.
Desi la prima vedere alegerea cadoului pare o misiune de neindeplinit, barbatii trebuie sa tina seama de faptul ca aceasta sarbatoare a martisorului este simbolica. Asadar, cadourile simple dar de efect isi vor face treaba. Unde mai pui ca, barbat fiind, trebuie sa ai grija de cadoul mamei, prietenei sau sotiei, surorii sau invatatoarei copilului, ce vor fi primele trecute pe lista magica a Martisorului. Daca esti in pana de idei si nici bugetul nu iti permite lucruri marete, iata mai jos cateva idei de cadouri inspirate:
1.Traditionalul buchet de ghiocei – potrivit de daruit atat colegelor si prietenelor tale. Trebuie sa sti ca de cele mai multe ori, pretul acestuia se poate negocia in functie de numarul de buchetele cumparate. Nu te costa nimic sa incerci.
2.Martisoare din ciocolata- potrivite de daruit mamei sau sotiei. Daca nu mai ai timp sa te organizezi pentru a cumpara ceva personalizat, online sau din magazine specializate, poti foarte bine sa iei din supermarket o cutiuta de bomboane careia sa ii atasezi un snur de martisor.
3.Un martisor electronic – potrivit de transmis colegelor de birou, prietenelor sau persoanelor pe care nu ai cum sa le vizitezi de martisor. Diverse felicitari si martisoare cu poze de primavara sun ideala pentru buget redus, doar sunt gratis.
4.Bilete la teatru- un cadou mai special, pentru voi doi, pe care cu siguranta iubita sau sotia ta il va aprecia. Timpul petrecut impreuna e de nepretuit.
5.Tablou handmade - nu in ultimul rand, anul acesta, de 1 martie, poti oferi persoanei dragi un tablou handmade in loc de martisor. Trebuie doar sa-ti pui imaginatia la treaba si sa desenezi sau sa realizezi un tablou din diferite materiale. Cine ar putea refuza un cadou in care ai pus toata dragostea ta?!
Daca te afli pe ultima suta de metri si orice ai incerca are ca rezultat minus pentru bugetul tau, la Telecredit gasesti mereu solutii prin care sa infaptuiesti o surpriza. Telecredit ofera credite pe termen scurt, cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei, altfel spus, un mic ajutor pana la urmatorul salariu sau pensie. Aplica online pentru un astfel de credit si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil, iar daca cererea este aprobata, poti intra in posesia banilor in aceiasi zi.