Care sunt deci micile secrete?
Probabil ca dupa perioada sarbatorilor de iarna este putin cam dificil sa te gandesti la ceea ce poti face pentru un an intreg. Un proverb romanesc spune ca “Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car”. Esenta acestui proverb se bazeaza pe experientele acumulate in timp si ar spune ca este mai bine sa fii prevazator si sa anticipezi nevoile pentru a putea gasi solutii optime din timp.
S-ar putea aplica acest proverb si in cazul situatiei financiare? Sigur ca da. Tocmai de aceea iti prezentam mai jos cateva metode prin care sa fii sigur ca in timpul anului nu esti constrans sa renunti la anumite lucruri de care ai nevoie sau care iti plac. Vei vedea ca poti gasi metode de a economisi, adaptate la stilul tau de viata si care iti vor aduce beneficii multiple.
#Abonament de telefon adaptat nevoilor – in era in care minutele, mesajele sau internetul sunt nelimitate si companiile de telefonie mobila ofera foarte multe beneficii, de ce sa ramanem ancorati intr-un abonament pe care l-am contractat acum cativa ani? Incearca sa studiezi ofertele de pe piata si cu siguranta vei gasi ceva mai bun.
#Carduri de reduceri oriunde exista aceasta posibilitate – cu siguranta esti familiarizat cu cardurile de reducere la farmacii, magazine de haine sau benzinarii. Chiar daca suma ecomomisita nu pare mare, de-a lungul unui an cu siguranta aceasta va fi semnificativa.
#Nu ramane in urma cu plata facturilor - factura de telefon achitata mai tarziu, rata intarziata, intretinerea, toate acestea sunt generatoare de costuri suplimentare daca nu sunt platite la timp. Cu siguranta, suma este formata din cativa lei, dar cativa lei suplimentari. Chiar daca faci un efort pe moment este mai ok decat sa scoti mereu bani din buzunar.
#Mai arunca un ochi si pe oferte – fie ca este vorba despre un produs (vestimentar, electrocasnic, financiar), o oferta este pana la urma o reducere de cheltuieli. Spre exemplu, poti cumpara cateva kilograme de detergent la un pret mai bun decat daca ai cumpara separat cantitati mai mici.
#Pastreaza restul de la magazin – ocazii de a folosi acei bani vor aparea mereu, fie ca este vorba de a avea ceva maruntis la tine sau de a ii strange intr-o pusculita ( acestia pot prinde bine in perioada in care primesti colindatori).
Si pentru a fi in ton cu aceste sfaturi, te sfatuim sa profiti de oferta telecredit.ro: in cazul in care te afli la primul imprumut Telecredit trebuie sa cunosti faptul ca poti beneficia de un credit rapid cu 0% dobanda, 0 costuri si 0 comisioane.

Suntem extrem de curiosi sa aflam ce alte metode de a economisi bani, fara efort prea mare si fara sa iti schimbi semnificativ stilul de viata cunosti si aplici tu.