Cu toate ca este o sarbatoare importata de la americani, Valentine`s Day este indragita si de romani si mai ales de tineri. In fiecare an, in data de 14 februarie indragostitii isi fac declaratii sincere si incearca sa il surprinda pe celelalt cu cadouri sau gesturi inspirate.
Majoritatea vor sa petreaca timp cu iubita/ iubitul si pentru asta se gandesc din timp sa rezerve mese la restaurante sau chiar weekenduri la munte. Ce te faci atunci cand aceasta zi se apropie, nu ai rezervat nimic si nici bugetul nu te prea ajuta in planificarea unei excursii? Stii ca suntem aici pentru a te ajuta cu un imprumut rapid pana la salariu, iar daca nu te-ai decis ca aceasta este o solutie pentru tine, iti prezentam mai jos cateva sugestii care nu necesita cheltuieli suplimentare.
❤ Rosu, culoarea pasiunii - Fara doar si poate, este cea mai observabila si vibranta dintre culori si nu exista limite cu privire la locul in care o putem incorpora. Fie ca este vorba despre un set de lumanarele frumos asezate, un buchet de flori sau o bijuterie, cu siguranta inima persoanei iubite nu va ramane inferenta.
❤ Film romantic- Daca obisnuiti sa mergeti la film sau teatru sau va este drag sa urmariti in weekend filme acasa, ati putea profita de aceasta pasiune. Recomandarea noastra ar fi aceea de a alege „Pe aripile vantului” sau „Invitatie la vals”.
❤ Cadouri personalizate – Se stie faptul ca gesturile fac mai mult decat o mie de cuvinte. Ce-ai zice sa te folosesti de tricoul ei/lui preferat si sa ii transmiti un mesaj dragut? Obiectul pe care poti sa-l personalizezi poate fi reprezentat de un tricou, o perna, o jucarie de plus sau o oglinda, practic te poti folosi de orice obiect care iti trece prin cap.
❤ Dans romantic – Ce cadou poate fi mai personal decat un CD cu melodiile voastre preferate? Poate o melodie care sa va aduca aminte de momentul in care v-ati cunoscut, poate o melodie de la nunta voastra sau pur si simplu o selectie de melodii despre care tu ai retinut faptul ca ii plac.
Daca te gandesti totusi ceva mai departe, nu uita, Valentine’s Day reprezinta cel bun prilej pentru o cerere in casatorie. Salariul este prea departe iar prietenii te-au ajutat deja? Suntem aici pentru a te ajuta cu un credit rapid. Reusesti sa faci economii pentru ca primul imprumut are 0% dobanda, 0 costuri si 0 comisoane.