Pentru a ajunge la performanta de a nu duce niciodata lipsa de bani, plecam urechea si catre sfaturile regulilor feng shui.
Feng Shui-ul este o stiinta care studiaza energiile din casa, iar conform acesteia, in baza unor reguli de baza, putem spori sau obtine ceea ce dorim, fie este vorba despre bani, cariera, dragoste sau noroc.
Regulile feng shui pentru a avea mereu bani sunt destul de simple. In primul rand, trebuie sa te concentrezi pe o anumita zona feng shui din casa ta, care are legatura cu banii si prosperitatea financiara aceasta fiind intotdeauna in partea de sud-est a locuintei tale. Odata ce afli unde se gaseste zona feng shui pentru bani in casa ta, poti crea o energie buna, care sa ii atraga.
Aceste metode iti pot influenta viata, asa ca urmeaza cum trebuie pasii feng shui pentru bani.
💰 Plante verzi- Anumite plante verzi, asezate in zona feng shui pentru bani, atrag prosperitate. Cele mai cunoscute plante feng shui sunt Pachira Aquatica sau Arborele de Jad, un bambus ori o planta care purifica aerul.
💰 Culori- Printre culorile despre care se cred ca atrag energia feng shui pentru se numara verde, maro, albastru, negru si galben deschis. Poti folosi, de asemenea, si o pata de rosu sau nuante precum corai, portocaliu, mov sau roz, pentru a activa zona.

💰 Forme specifice zonei feng shui pentru bani- Fiecare element feng shui este exprimat intr-o forma specifica, asa ca poti atrage energia dorita prin forme precum: dreptunghiular (lemn), patrat (pamant), serpuit (apa). Le poti expune sub forma de rame de fotografii, modele de tesatura sau tapet. De asemenea, clopoteii de vant, banutii chinezesti sau pusculita violet sunt elemente decorative care aduc abundenta.
💰 Imagini care reprezinta abundenta- Fie ca este vorba despre un tablou, o fotografie, o figurina, important este ca aceasta sa reprezinte avutie pentru tine si sa se potriveasca cu decorul casei. De asemenea, pentru a avea elementul lemnului poti opta pentru imaginile cu paduri, parcuri sau cu frunze verzi, pomi si iarba, iar pentru a reprezenta elementul pamant, poti apela si la imagini cu peisaje din natura, de la plaje, la munti si canioane.
💰 Arome proaspete si florale- Pastreaza mereu o mireasma proaspata in locuinta, cu arome florale sau lumanari parfumate. O incapere bine luminata, in care, din cand in cand, se aude muzica, activeaza energia buna. Bineinteles, zona feng shui pentru bani trebuie sa fie curata si ordonata.
💰💰💰 BONUS:
Numerologii au dezvoltat chiar si reguli feng shui pentru portofel. Astfel, pentru a avea mereu portofelul plin, specialistii recomanda sa:
- nu tine banii mototoliti;
- in portofel, banii se pun in ordine (crescatoare sau descrescatoare);
- alege un portofel mai mare, in care banii sa nu stea inghesuiti;
- regula celor 3 portofele: 1- un portofel uzual, pe care il ai in fiecare zi, 2- un portofel in care sa pui bani pentru facturi si cheltuieli, 3- un portofel in care sa strangi banii care viti raman. Astfel, daca dupa ce ai platit facturile iti mai ramane 1 leu, pune-l in portofelul 3. Fa acest lucru cel putin 1 an si vei vedea ce rezultate vei avea.
Tocmai ce ai aflat cinci trucuri care vor aduce energie in zona feng shui a banilor. Nu iti ramane decat sa le pui in practica! Pana la amenajarea casei feng shui, iti reamintim ca in cazul in care ai nevoie urgent de bani pana la salariu sau pensie, suntem aici pentru un credit rapid, 100% online, fara comisioane.