Ziua de 1 mai are ceva special, pe langa faptul ca alarma nu mai suna si nimeni nu te zoreste sa ajungi la serviciu. Ce anume? Ziua de 1 Mai promite vara. Dupa miniconcediul de Paste, ziua de 1 mai este urmatoarea cea mai asteptata zi, o zi pe care o poti sarbatori acasa sau calatorind.
Daca salariu inca nu a fost virat si nici nu vrei sa ai cheltuieli prea mari iti dam noi exemplu de 5 activitati in buget pe care le poti desfasura.
👍 Excursie la mare – in aceasta perioada, litoralul este foarte aglomerat, iar ofertele de cazare depasesc cu mult tarifele obisnuite. Proprietarii de pensiuni practica inchirierea pe minim 3 zile, iar ofertele la hotel te pot pune cu adevarat in dificultate financiara. Atunci cand si familia e numeroasa, o asa minivancanta vine sigur cu o suma frumusica de bani cheltuita. Mergi pentru o zi la mare, stai pe plaja si intoarce-te acasa seara. Daca nu vrei sa te intorci in aceiasi zi acasa, poti avea norocul sa gasesti la fata locului o cazare ieftina.
👍 Mergi cu mocanita - ce perioada mai potrivita decat primavara sa vizitezi frumoasa zona a Vaii Vaserului si sa admiri Parcul Natural Muntii Maramuresului?!
👍 Relaxare in statiunile balneare – Baile Felix, Sovata, Baile Herculane, Vatra Dornei, Amara, Slanic Moldova sunt printre cele mai cunoscute statiuni balneare in care te poti relaxa in vacanta de 1 mai.
👍 Plimbare la munte – ca si in cazul situatie de pe litoralul romanesc, poti merge pentru o zi in orase precum Brasov, Sibiu sau Sighisoara.
👍 Picnic – in familie sau cu prietenii, un gratar de relaxare este perfect pentru a te bucura de activitati necostisitoare alaturi de cei dragi.

Am omis sa iti reamintim de oferta de credit rapid. In cazul in care ai nevoie de un imprumut pana la salariu sau pensie, poti opta pentru un credit online de pana la 2000 de lei.
Ei, bine, te-am convins? Ce mai astepti? Vremea va fi frumoasa, distractia garantata!