Citeste mai mult

Odata cu venirea primaverii este necesar sa te gandesti la reimprospatarea casei tale, indiferent ca este vorba despre dulapul de haine, debaraua cu pantofi sau camara de iarna. Desi procesul de reorganizare poate parea dificil, rezultatul final iti va dovedi ca tot efortul pe care l-ai depus, a fost necesar si chiar vei avea de castigat de pe urma acestuia.

Citeste mai mult

8 Martie - un prilej de sarbatoare! Mai sunt doar cateva zile pana la 8 Martie si atat iubita, sotia, mama, cat si colega de serviciu sau profesoara copilului trebuie sa primeasca o mica atentie. Domnilor, trebuie asadar sa va pregatiti portofelele! Sau poate ca nu este necesar sa aveti o cheltuiala peste bugetul vostru.

Citeste mai mult

Martisorul este o traditie cunoscuta si o sarbatoare traditional romaneasca, fiind un prilej de bucurie in randurile celor care ofera sau primesc cadouri cu aceasta ocazie. Cu aceasta ocazie, femeile in special, primesc mici cadouri, legate cu un snur alb-rosu, ca simboluri aducatoare de noroc si bunastare.

Citeste mai mult

Cu siguranta banii asigura confortul unei vieti linistite, dar garanteaza oare fericirea? Iubirea aduce cu sine implinire, dar poate rezista in lipsa banilor?