Mai simplu ca oricand | ONLINE

Valoare Imprumut

Perioada minima imprumut:

65 zile

Perioada maxima imprumut:

65 zile

DAE maxim (dobanda anuala efectiva maxima pentru o perioada de 65 zile):

2448 % 

Exemplu de calcul imprumut:

Suma solicitata

500 lei

Durata

65 zile

Dobanda pe zi

lei (0 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Bani Urgent

Cati dintre noi nu ne-am vazut a fi pusi in situatia de a ramane fara bani la sfarsit de luna si fix atunci sa intervina o problema? Atunci cand cauti bani urgent parca este mai greu sa gasesti pe cineva care sa te ajute, motiv pentru care este mai simplu sa apelezi la Telecredit atunci cand vrei sa imprumuti 2000 de lei, aceasta fiind suma maxima. Ai la dispozitie intre 10 si 30 de zile sa achiti creditul nebancar, ceea ce iti ofera suficienta libertate, insa te bucuri si de conditii foarte avantajoase.

Cu siguranta oricine are nevoie de un mic ajutor financiar isi doreste sa aiba parte si de flexibilitate, iar la Telecredit sunt propuse cele mai avantajoase conditii. Daca vrei sa imprumuti bani urgent nu conteaza varsta, daca esti pensionar sau salariat si nici daca exista alte credite in desfasurare.

Cum poti Obtine Rapid si Urgent Bani

Pentru ca oricui i se poate intampla sa se afle in imposibilitatea de plata a imprumutului la timp, Telecredit te intampina cu intelegere si nu impune taxe sau diferite comisioane, ci dobanda ramane aceeasi. Totodata, creditul poate fi refinantat in aceleasi conditii, ocazie cu care te vei bucura de mai multa libertate si nu vei mai avea grija ratelor.

Probabil ca vrei sa faci rost de bani urgent pentru a scapa de o problema, iar totul este posibil cu ajutorul Telecredit. In sfarsit iti poti cumpara ultimul telefon, poti sa schimbi laptopul cu unul mai performant, ai ocazia de a cumpara mobila la care ai visat, poti sa achiti avansul pentru o masina, sa platesti studiile copiilor sau sa incepi tratamentul medical pe care nu ti-l permiteai pana acum.

Aplica Online pentru a Obtine Bani Urgent

Atunci cand cauti bani urgent nu trebuie sa iti incerci norocul la banci, pentru ca aici sunt impuse tot felul de reguli stricte care sunt dificil de respectat, pe cand la Telecredit ai parte de mai multa libertate. De asemenea, totul se va desfasura online in trei pasi simpli: alegi suma de care ai nevoie si perioada de rambursare, urmand ca solicitarea sa fie analizata imediat si in cel mai scurt timp vei primi banii de care aveai nevoie, intre 100 si 2000 de lei.

Nu exista clauze ascunse la Telecredit atunci cand vrei sa imprumuti bani urgent, asa ca nu te vei trezi cu taxe suplimentare, ci situatia iti va fi foarte clara de la bun inceput, fara surprize neplacute. Totul functioneaza pe baza de incredere si intelegere, iar Telecredit poate fi prietenul apropiat pe care il cauti oricand ai nevoie de un ajutor financiar.

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro