0% Dobanda pentru primul credit accesat! 

In perioada 1 - 28 Februarie, beneficiezi de primul imprumut cu costuri ZERO

Valoare Imprumut

Perioada Imprumut

Suma solicitata

500 lei

Durata

20 zile

Dobanda pe zi

lei (1.2 %)

Data scadenta

Suma de returnat

lei

DAE

%

Aplici online, procesam rapid cererea ta de imprumut si primesti banii in cel mai scurt timp in contul tau bancar.

Odata ce aplici, noi analizam cererea ta rapid si banii ajung la tine in timp record.

Nu exista intermediari sau brokeri de credite, suntem creditori directi si suntem langa tine atunci cand ai nevoie de un imprumut.

Iti suntem aproape pentru orice intrebari ai avea in legatura cu produsul Telecredit 021.9933, fie pe email la adresa support@telecredit.ro. Iar daca ne trimiti un SMS cu textul telecredit la 1892, te contactam noi, gratuit.

De ce sa aleg un imprumut online de la Telecredit?

Alege un imprumut online urgent de la Telecredit cel putin din urmatoarele motive: Suntem creditori directi - nu suntem brokeri sau alt gen de intermediari...

Afla mai mult

Ce este un credit nebancar Telecredit?

Creditul nebancar reprezinta un imprumut acordat de o institutie financiara nebancara, precum Telecredit, institutie monitorizata si inregistrata in cadrul...

Afla mai mult

Ce avantaje am daca sunt deja client Telecredit?

Telecredit iti rasplateste fidelitatea! Daca esti deja clientul nostru, beneficiezi de urmatoarele avantaje: Nu trebuie sa mai completezi niciun...

Afla mai mult

Alege un imprumut online urgent de la Telecredit cel putin din urmatoarele motive:

 • Suntem creditori directi - nu suntem brokeri sau altfel de intermediari;
 • Acordam credite rapide, 100% online;
 • Aplici usor, esti evaluat rapid si primesti banii in cel mai scurt timp in contul bancar;
 • Nu percepem comisioane si nu avem alte costuri ascunse;
 • Transferul banilor se face in aceeasi zi, dupa aprobarea imprumutului si confirmarea ta;
 • Poti primi imprumutul de la noi, chiar daca ai si alte credite.

Iata cateva sfaturi de care sa tii cont inainte de a aplica:

Incearca sa-ti monitorizezi atent cheltuielile lunare pe categorii de cheltuieli: mancare, intretinere, chirie, utilitati etc.; verifica bine facturile inainte de a le plati: poti gasi greseli, multe in defavoarea ta!

Incearca sa nu cumperi mai mult decat ai nevoie; stii, de exemplu ca romanii arunca in medie aproximativ 30% din alimentele pe care le cumpara? Daca ai platit pe mancare 1000 de lei lunar, iti dai seama ca ceea ce arunci inseamna 300 de lei lunar, adica 3600 lei anual? E enorm... gandeste-te bine!

Incearca sa nu cumperi lucruri inutile, lucruri de care chiar nu ai nevoie!

Incearca sa economisesti zilnic cea mai mica suma, chiar si un leu; o sa vezi la sfarsitul lunii, cand totalizezi ca ai salvat o suma frumusica, cu ea poti plati imprumutul la Telecredit!

Imprumuta de la Telecredit exact atat cat ai nevoie urgenta si pentru perioada ramasa pana cand primesti salariul sau pensia!

Ti-am oferit deja oportunitatea de a-ti refinanta imprumutul cerandu-ti sa achiti dobanda la scadenta. Ne-am rezervat acest drept de a-ti refinanta imprumutul pana la salariu, pentru ca ne-ai contactat inainte de scadenta si am inteles ca a intervenit o problema.

Daca ai ales sa rupi contactul cu noi neachitand, te informam ca vom lua toate masurile legale pentru a recupera imprumutul. Deoarece in continuare vrem sa fim prietenii tai, nu iti vom calcula o dobanda penalizatoare mai mare decat dobanda imprumutului. Aceasta va fi tot de 1,2%/zi.

Ne rezervam in continuare dreptul legal de a angaja o companie specializata pentru recuperarea imprumutului si a tuturor cheltuielilor pe care ni le-ai provocat prin neachitarea la scadenta.

Este foarte simplu sa aplici pentru un imprumut nebancar Telecredit - iata mai jos cei cativa pasi ce trebuie urmati:

 • Alege suma prin deplasarea cursorului spre dreapta sau spre stanga. Imprumutul maxim este de 2000 lei. Daca esti la prima aplicare poti imprumuta pana la 500 lei;
 • Alege data rambursarii prin deplasarea cursorului spre dreapta sau stanga. Durata maxima pentru un credit online urgent este de 30 de zile;
 • Completeaza cererea de imprumut online cu datele tale (este nevoie de ele o singura data, urmatoarele imprumuturi vor avea aceste informatii deja completate);
 • Confirma contul folosind e-mail-ul si SMS-ul primite;
 • Trimite documentele necesare in format electronic folosind Contul Tau;
 • Primesti aprobarea in cel mai scurt timp, iar banii iti sunt transferati in cont in aceeasi zi.

Telecredit este o institutie financiara nebancara, monitorizata de BNR si inscrisa in Registrul General sub numarul RG-PJR-41-110287 din data de 01.09.2014. Suntem creditori directi si nu folosim intermediari (brokeri de credite).

Suntem prietenul la care nu trebuie sa-ti fie rusine sa apelezi atunci cand ramai fara cash. Iti dam imprumutul imediat, ca intre prieteni.

Fiecaruia dintre noi i se intampla sa ramana fara bani atunci cand are nevoie de medicamente, cand trebuie sa alimenteze masina cu combustibil, cand trebuie sa-si achite utilitatile sau poate cand se distreaza cu prietenii intr-un pub si ar vrea “sa mai dea un rand de bere”. Pentru toate aceste situatii si pentru multe altele exista prietenul tau, Telecredit.

Rares F.
Rares F.
Lipova

Serviciile dvs mi-au fost de foarte mare ajutor, in timp real, iar din partea mea aveti un feedback de 5* pentru tot.

Radu F.
Radu F.
Ialomita

La inceput mi s-a parut mica suma de 500 de lei dar normal ca nu ai imprumuta mai mult cuiva pe care nu il cunosti. Dupa ce m-au vazut de incredere, mi-au dat si 2000 de lei. Corect!

Ne poti contacta fie telefonic la numarul

021.9933

fie prin e-mail la adresa

support@telecreditnull.ro

sau ne poti trimite un SMS cu textul telecredit la 1892 si te contactam noi

021.9933

Trimite un SMS (tarif normal) cu textul telecredit la numarul 1892 si te sunam noi

support@telecredit.ro